ELS GEGANTS DE REUS - ELS VITXETS, MOROS, JAPONESOS, NEGRES, INDIS, EL GEGANTONS, LA MULASSA

 

Des de 1998 que tenim el plaer i l'orgull de dir que som els PERRUQUERS DELS GEGANTS DE REUS, feina molt difícil la d'acontentar a tota la població amb pentinats que surten al carrer i tothom els veu.

Els clients no es queixen però som conscients de la importància que tenen per a la imatge d'una ciutat o d'un col·lectiu. Esperem seguir gaudint d'aquests grans clients, als que pentinem amb gran cura i carinyo.

SI EN VOLEU SABER MÉS

click aqui

Els Gegants negres de Reus fan 25 Anys .. FELICITATS !!!!


Un plaer, satisfacció i orgull és el que tot l'equip de LOUIS PERRUQUERIES sent a pentinar ALS GEGANTS i, més si són els de la teva ciutat. 

Aquesta vegada li ha tocat el torn a la parella de NEGRES, complien 25 anys i els geganters van voler regalar una nova imatge. 
Roba nova, color de pell nou i .. perruqueria, hem de parlar del gran canvi de color de la pell, obra de l'escultora Srta. ANGELS que s'ha passat d'un negre acharolado, a un color més natural, mat i que els ha deixat les faccions més naturals. La roba ha estat simplement espectacular el treball que ha realitzat el Sr Josep M ª d'EL BARAT, el treball d'investigació i realització l'ha portat gairebé tres mesos de treball, però ha valgut la pena. 
Jo des d'aquí vull donar les gràcies a tot l'equip de LOUIS PERRUQUERIES que ha col · laborat en la realització dels pentinats, el nostre repte era que el cabell de la GEGANTA que fins ara no es veia, doncs ara hauríem deixar a l'aire, les rentem, les pentinem i les vam tornar a col · locar, a ELLA li vàrem afegir extensions de cabell arrissat, i ara al ballar el cabell es mou. 
Amb tot l'afecte l'oferim a la ciutat, esperem que us hagi agradat

 

ella

 


 

SUCRIUTE

QUI SOM  

PROMOCIONS

OFERTES CAT

 

Louis Junior

raval 1415

Places lliures:
Darrera Actualització: 25.09.2018 03:33:51
AREA RIERA17
BALUARD35
CARRILET193
LA FIRA CC809
LLIBERTAT578
OQUES303
PASSEIG197
PASTORETA137
ST FERRAN19
Consulta en tiempo real


Powered by The Html Tool

Louis Contacte

LOUIS PERRUQUERIES REUS  RAVAL
Raval Marti Folguera 32 
Tel. 977 343 630

LOUIS PERRUQUERIES REUS JúNIOR
C./ de Santa Teresa 10 
Tel. 977 313 433
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.